Pikavippi on helppoa ja nopeaa hakea

maaliskuu 27, 2012Kommentit poissa käytöstä

Pikavippi on edullinen lainavaihtoehto, joka sopii erinomaisesti lähes minkälaiseen tarpeeseen tahansa. Pikalainapalvelut tarjoavat aina lainaa ilman vakuuksia, ja summat vaihtelevat aina muutamista kymmenistä euroista jopa useisiin tuhansiin euroihin. Pikavippipalveluiden keskinäinen kilpailu on pakottanut palvelut laskemaan lainojensa hinnat niin alas kuin suinkin mahdollista, ja edullimmillaan tarjolla on jopa täysin ilmaista lainaa netistä.

Voit hakea pikalainaa sen nopean saatavuuden ansiosta vaikka heräteostosten tekemiseen, mutta tietysti lainoja voi käyttää myös suunniteltujen menojen hoitamiseen. Esimerkiksi 100 euron vippi sopii erinomaisesti vaikka viikon ruokaostosten hoitamiseen, tai auton tankkaamiseen. Keskimääräinen suomalaisten ottama pikalaina oli viime vuonna noin 240 euroa.

Pikalainapalvelut tarjoavat koko ajan entistä suurempia lainavalikoimia, ja samalla myös entistä enemmän maksuaikaa lainoillensa. Pisimmillään vipeille annetaan maksuaikaa jopa kokonainen vuosi, joten voit maksaa suurimmatkin pikavipit takaisin hyvin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä, etkä joudu laittamaan liian suurta osaa kuukausittaisista tuloistasi lainojen lyhentämiseen.

Myös suurempia lainoja tarjoavat kulutusluottopalvelut ovat alkaneet pikalainapalveluiden tavoin tarjoamaan lainaa netistä, ja sinun on mahdollista saada jopa useiden tuhansien eurojen kulutusluotto heti tilillesi. Kulutusluottojen ja pikavippien välillä on se ero, että kulutusluotot ovat normaalisti huomattavasti vippejä suurempia, ja niille annetaan myös reilusti enemmän takaisinmaksuaikaa – jopa kymmenen vuotta.