Tonnin vakuudeton laina internetistä?

joulukuu 10, 2014Ei kommentteja

Miten toimia, kun tarvitaan lainaa 1000€? Onneksi lainan ottaminen ei ole vaikeaa eikä monimutkaista! Alkuun pääsee, kunhan vain omistaa tietokoneen ja internet-yhteyden. Myös sähköposti ja puhelinliittymä on hyvä olla.

1000 euron lainan hakemisen alkuun pääsee helposti omalla kotitietokoneella, tabletilla tai puhelimella vaikka kotisohvalla istuen. Jos sinulla on joku suosikkipaikka, josta haet aina lainaa, tai tiedät muuten jo valmiiksi sopivan lainafirman, voit siirtyä suoraan valitsemasi luottoyhtiön nettisivuille ja hakea lainaa 1000€. Jos vippien ja lainojen maailma on aivan uusi, kannattaa aihepiiriin perehtyä aluksi hieman. Kannattaa tutustua vaikkapa pariin pikavippi- tai lainavertailuun ja katsoa, millainen hintataso luotoissa on. Hyvä paikka on esimerkiksi pikavipit247.fi.

Lainavertailun kautta moni löytää edullisen tavan hakea lainaa 1000€. Lainavertailusta voi valita vaikka halvimman tarjolla olevan lainan ja tutustua sitä tarjoavan vippifirman sivustoon. Kannattaa tutustua lainaehtoihin ja miettiä, näyttääkö sivusto yleisesti luotettavalta ja helppokäyttöiseltä. Plussaa on, jos tarvittavat tärkeät tiedot on kerrottu selkeästi eikä hintoja tai lainaehtoja piilotella.

Kun sopiva vippifirma on tavalla tai toisella löytynyt, on aika täyttää lainahakemus. Lainan hakemisen käytännöt vaihtelevat hieman eri luottofirmojen välillä. Toisinaan täytetään ensin hakemus, toisinaan hoidetaan henkilöllisyyden tunnistaminen ensin. Henkilöllisyys tunnistetaan verkkopankkitunnuksilla, mutta myös mobiilivarmenteella tunnistautuminen voi olla mahdollinen. Jos lainapalvelu haluaa tunnistaa henkilöllisyyden jollain muulla tavalla, kuten skannatuista henkilöllisyyspapereista, kannattaa olla epäluuloinen.

Lainahakemuksissa saatetaan kysyä monenlaisia tietoja, tosin pikavipit irtoavat yleensä aika lyhyellä hakemuksella. Tililuottoa tai kulutusluottoa haettaessa hakemus on pidempi. Lainayhtiö haluaa asiakkaan kertovat tulonsa, menonsa, aiemmat avoinna olevat lainansa ja muut vastaavat tiedot, jotta se voi arvioida, voidaanko hakijalle myöntää lainaa 1000€.

Kun hakija on lähettänyt lainahakemuksensa, lainafirma tarkistaa hakijan luottotiedot ja tekee hakijan antamien tietojen perusteella automaattisen arvion siitä, täyttääkö hakija lainakriteerit. Jos kaikki on kunnossa, hakijalle lähetetään myönteinen luottopäätös. Tässä välissä hakijaa pyydetään usein toimittamaan todisteet siitä, että annetut tulotiedot pitävät paikkansa. Lainapalvelu voi pyytää palkkakuittia, tiliotetta, eläkepäätöstä, veroilmoituksen erittelyosaa tai muuta sopivaa asiakirjaa. Kun asiakirjat on toimitettu ja tarkistettu, lainayhtiö maksaa hakijan tilille lainaa 1000€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>